perjantai 11. heinäkuuta 2008

Robin Williams kävi istuttamassa tyrnipuskani yhden suomalaisen Pekan, kahden sveitsiläissuomalaisen veljenpojan sekä yhden belgialaisen Charlotten voimalla ja minä sain katsella vierellä, kun puskille kaivettiin kuopat ja kannettiin mullat ja vedet.
Ja kiljusten kiljuntaduetto aloitti esityksensä samana iltana eli eilen.
Kun saavuttiin mökille, tempaisivat Timo ja Ashley liiat vaatteet päältään, kengät jalastaan ja juoksivat pitkin kallioita huutaen:
- Ich bin überhappy, ich bin überhappy.
Eipä melkein eilen ehditty nukkumaankaan. Paikat oli tutkittava, uudet paikat hyväksyttävä, vanhoista etsittiin omat kädenjäljet ja mietittiin mitä uutta kivaa tehtäisi näiden päivien aikana.
Aamupäivän viileys ei estänyt puljaamasta vedessä ja sitten kun päivä yhtäkkiä lämpeni ja oli soudeltu parit kierrokset ja hukutettu katiska järvenpohjaan ???? (ihan totta, se katosi muovipulloineen), oli jo niin kuuma että Ashleyltä häipyivät kaikki vaatteet päältä ja Eevan asussa oli kuulemma helpointa liikkua.
Siinä uudessä Pekan tekemässä tiilinuotiossa rannassa paistettiin makkarat ja Hani melkein kärvensi turkkinsa kun tuli niin lähelle nuotiota nukkumaan koiranuntaan.
Hani onkin lapsille aikamoinen riemunaihe, etenkin Ashleylle, joka lukeutui heti Hanin nähtyään koirafaniksi. Hän on vain pettynyt, ettei koira olekaan minun, vaan siitä on luovuttava ennen Savonlinnaan menoa ensi viikolla.

Ei kommentteja: