perjantai 18. heinäkuuta 2008

Oltiin siis Savonlinnassa. Wagner on silleen vähän raskassoutuista, mutta kokonaisuus oli nautinto kaikin puolin. Loistava suorastaan.
Kaisa taas näki vaivaa viihdyttääkseen meitä oopperan lomassakin.
Lapset olivat ensin kauhuissaan kun heidät jätettiin oopperan ajaksi vieraan Salmen hoteisiin Kaisalle, mutta kun palasimme oopperasta, kertoivat he silmät loistaen, kuinka kiva Salme oli ollut. Puhekin oli sujunut kolmella kielellä "sujuvasti".
Kaisan pihalta siirtyi muutamia taimia tänne.

Tänään on vietetty Timon 10-vuotis syntymäpäiviä, naarattu katiskaa tuloksetta, grillattu makkaraa rannassa, haettu metsästä sammalta, peitetty niillä pihakiviä ja löydetty mustikoita ynnä tehty tietysti kivitöitä. Ja niissä riittää vielä naputtamista pitkäksi aikaa.
Timon uusi suomalainen sana: rälläkkä.

Huomenna olisi minun debyyttini sementinteossa. Kaikki ne erikoisemmat kivet pitää saada ikuistettua sementtiin pihalle.

Kolmen päivän kuluttua,tiistaina, ajamme Helsinkiin. Kaksi yötä ollaan Annella ja sitten kiljusten duo palaa taas omille laitumilleen Zürchiin. Mari jää Annelle ja minä muutamaksi päiväksi vielä Helsinkiin, "omaan" kaupunkiini. Mutta odotan innolla taas paluuta tänne takaisin.

Ei kommentteja: