maanantai 16. helmikuuta 2009

Copthorne Orhid Hotel

Nyt sanon oikein ruman sanan....PISSAKAKKA. No nyt vähän helpotti. Mutta vain vähän. Ottaa todella päähän...
Sen sijaan, että nauttisin auringosta ja loikoilisin rantatuolissa, istun tämän toosan aarella uima-altaan vierellä ja etsin rantahotelleja täältä netin kautta. Kävin oikein erikseen tässä hotellissa toispäivänä varmistamassa huoneen ainakin viikoksi ja sitten tulin kimpsuineni tänä aamuna ja kuulin, että vain kolmeksi yöksi on tilaa. Olisivat sanoneet silloin jo, niin olisin etsinyt saman tien muualta.
Soitin sitten Helenille ja hän lupasi järjestää asian, kiinalaisella tarmokkuudella. Silti varmuuden vuoksi katson itsekin.
Ihan kiva oli muuten se Georgetowninkin hotelli, hotelli Malaysia. Ilmastointi huoneessa oli niin tehokas, että siellä piti kääriä kaikki lämpimät (lue: yksi puuvillaröijy) ylle. Kiva näkymä merelle, mutta meri oli kaukana ja kaupunkielämä ei yhtään houkuttele. Ostin joitakin kirjoja Georgetowin divarista ja ettei tarvitse kanniskella niitä ympäri ämpäria, haluan lukea ne, lojua ja olla. Kohta, kun lähden taas liikkeelle, on stressia ja liikuntoa ihan tarpeeksi. Ja entäs kun pääsen Sveitsiin. Tai Suomeen rakennushommiin. No, sen ajan murheita. Nyt uusi hotelli taas vaihteeksi ja muutama päivä uimista ja aurinkoa.
Tällä rannalla on muuten jellyfishejä, joiden kosketus saa kuulemma karmeat kivut, ja niitä pitää uidessa varoa, sanotaan varoitustauluissa.
Nyt altaaseen ja odottelemaan Helenin soittoa.

Ei kommentteja: