maanantai 8. marraskuuta 2010

Lehdistä

Kesti taas aikansa, ennen kuin aloin saada sanomalehteä säännölliseti  viskattuna ristikon läpi eteiseen. Mutta nyt se on tullut jo muutaman päivän ja alan olla up to date maan ja naapureiden tapahtumista. 

Tänään oli seuraavanlaisia tarinoita:,

Merapin tulivuoren purkauksen takia 44 kansainvälistä ja lentoa peruttu., 117 ihmistä kuollut, 166 000 ihmistä asuu väliaikaisissa asumuksissa.. 20 kilometrin mittainen vaarasäde on tyhjennetty.
______

Taiwanilainen nainen, 30-vuotias Chen Wei-yi on "mennyt naimisiin itsensä kanssa". Häät olivat komeat  ja vieraita oli vain 30 eikä  pappia ollut. Sormuksen Chen Wei-yin sormeen pujotti äiti.
"Haluan näyttää, että hyväksyn itseni sellaisena kuin olen. Meidän tulee rakastaa ensin itseämme ennen kuin rakastamme toisia. Minun pitää ensin naida itseni ennen kuin voin naida jonkun muun", oli neidon selitys tähän kummallisuuteen.

No jaa. Hmmm...
______

Malesiassa on vain 233 psykiatria hoitamassa 28 miljoonan kansalaisen henkistä hyvinvointia.
______

Intian lehdistö rakastaa Obamaa
______

Malaysian Airways lentää Hongkongiin 299 Malesian ringgitillä (noin 80 e)
                                        Taipeihin      599     
______

Oli myös tarinaa siitä, kuinka huonosti joku malesialaisrouva oli kohdannut indonesialaista palvelustyttöä, pitänyt tätä vangittuna kotiinsa, josta poliisi oli pelastanut tytön. Mustelmat ja muut vammat vaativat lääkärinhoitoa.
______

Oli tietysti paljon muutakin, mutta ne olivat sitten  täkäläistä tulvatilannetta, pääministerin haastattelua, paikallisia tarkkoja kauhukertomuksia ryöstöistä jne.

Ei kommentteja: