sunnuntai 20. syyskuuta 2009

Tämän sekamelskan keskellä sitä sitten eletään.

oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Naapuriasunto kuuluu kualalumpurilaiselle pariskunnalle, joka pitää asuntoaan vain loma-asuntona. Meillä on rapussa yhteinen kasvilaatikko, aivan hirveä kuvatus täynnä multaa ja kuolevia kasveja, joita kai kukaan ei hoida. Huomasin, että useassa muussa kerroksessa asukkaat ovat poistaneet laatikon, laatoittaneet kohdan samoilla laatoilla kuin muukin lattia ja pitävät siellä joko ei mitään tai siistejä kukka-asetelmia. Halusin tehdä samoin ja Bob soitti naapurinrouvalle Kuala Lumpuriin kysyäkseen lupaa. Hän ei juuri silloin voinut puhua. Eilen sain häneltä viestin puhelimeeni.: "Re Fish pond. We are unable to participate as fung shui advice it is unsuitable for us. We have no objection to your idea."


Elikkä siis feng shuin mukaan idea kala-lammesta siinä kohtaa ei ole heille sopiva. Kukaan ei olekaan puhunut mitään kalalammesta, mutta tämä osoittaa, kuinka tarkkaan täällä seurataan feng shuita.


Tällä välin olemme kuitenkin kuulleet talon hallitukselta, että sitä pönttöä ei saakaan poistaa, vaikka ensin sanottiin, että siitä vaan. Säännöt ovat kuulemma muuttuneet ja alkuperäinen arkkitehtuuri halutaan säilyttää. No, tämän asian käsittely tulee jatkumaan.


Eilen en tehnyt mitään. Astromiehen mentyä olin melkein koko päivän sängyssä ja katselin televisiota. Näen noin parikymmentä kanavaa, neljä niistä malaijinkielistä, joku kiinalainen Kiinasta. Oli sairaantuntuinen olo ja selkäkin kaipasi rauhaa. En pannut nenääni ulos koko päivänä ja katselin vähän innottomana alas uima-altaallekin, ei tehnyt mieli.

Ei kommentteja: