tiistai 11. elokuuta 2009

Kiljuset lähtivät. Mari jäi vielä viikoksi Annen luo ja tapasimme joitakin kertoja, mm. kävimme yhdessä hautausmaalla ja Hiljan luona. Menee jouluun, ennen kuin taas tapaamme. Pitkän ikävän pituinen aika.
Majoituin muutamaksi päiväksi Annelin ja Kallen luo, jossa jo majailivat kesälomalaiset Tepe ja Jani lapsineen. Toisenlaista kiljusväkeä nuo ihanat 1-vuotiaat kaksoset Anna ja Julia sekä jokaisen sydämen sulattava Nico-poika, 4 v. Tepeläiset lähtivät takaisin Luxemburgiin tiistaina, minä palasin mökille keskiviikkona.
Toin Helsingistä mukanani mieluisan vieraan, T:n ja tänään saatoin hänet Kuopiossa junaan.
Maalasimme saunan ulkoseiniä, siirsimme puuvarastoa saunan alle ja uimme, uimme ja uimme kun kerrankin vesi oli koko ajan 24-25.

Tapasin Kuopiossa ex tempore Jarkin, joimme kahvit (maidon),erosimme ja minä ostin torilta kantarellejä kuivaamista varten. Kuivattavaa riittää, kun mustikoitakin on piha täynnä.

Huomenna tulee rakennustarkastaja tekemään lopputarkastuksen ja talo on suttuinen ja epäjärjestys vallitsee ja hallitsee, ennen kaikkea ympäristössä. Yritän saada aamulla jotain aikaan.
Rikkaruohot rinteillä ovat saaneet minusta voiton. Myönnän, etten jaksanutkaan taistella niitä vastaan niin tarmokkaasti kuin suunnittelin. Nyt ne taas rehottavat melkein miehenkokoisina ja ainakaan seuraavina päivinä en ehdi niitä nujertamaan.

T:n vierailun lisäksi mukavia asioita on se, että Mori ja Ashkan ovat keksineet minut facebookista, jonka jo oikeastaan aioin lopettaa. Mikä kaunotar Morista on tullutkaan. Vaikka, sitähän hän oli aina ennenkin lapsena noine lautasenkokoisine silmineen.

Suomalainen kesäni alkaa olla lopullaan. Kahden viikon kuluttua lennän suoraan - Tukholman kautta - Penangille.
Ihanat ilmat, taivaallisen lempeä ja muistoihin jäävä kesä.

Ei kommentteja: