maanantai 12. toukokuuta 2008

blogista ja joista
















Aaren rantaa
Teimme tänään pitkän kävelyretken Aaren rannalla. Timo potkulaudallaan, Ashley rullaluistimilla ja me muut heitä välillä lykkien.
Ei Aare mitenkään hävinnyt kilpailussa noiden kolmelle kolmelle muulle joelle, joita laivaretkelläni niin ihailin. Laivoja ei ollut, mutta sen sijaan paljon vesilintuja, sammakoita ja joutsenperheitä

**
Avasin tämän blogin viime kesänä, mutta en käyttänyt sitä kertaakaan ja sitten se unohtui.
Kun olin lähdössä Limasta, viimeisenä päivänä muistin sen taas ja avasin uudelleen.
En ole koskaan kirjoittanut mitään blogeihin, tuskin montaa kertaa lukenutkaan, joten ei ollut oikein mallia mielessä. Sutasin jotain, en osannut edes mitään hienoja disaineja, en osaa nytkään.
Matkan varrella kirjoittamani teksti, nuo päiväpötköt tuntuvat olevan aivan sekaisin, johtuen siitä, että lähetin monen päivän tarinat yhdessä ja pötkö alkoi taas alusta. Kun saan käsiini jonkun fiksun, jolla on minulle aikaa, tai sitten kun rupean itse fiksuksi, voin suunnitella korjauksia, oikealta nimeltä muokkauksia.
Luin Alvarin blogia ja pidin hänen blogimallistaan. Muutin omani samanlaiseksi. Anteeksi Alvari, mutta se on ehdottomasti paras näistä annetuista esimerkeistä.


.

1 kommentti:

@lvariins@ kirjoitti...

eipä haittaa mittään,,eihän noita vaihtoehtoja niin monta ja mielenkiintoista ole.
Hyvää kevättä ja kesän odotusta Sinulle ja ystävillesi toivoo:@lv...